Publicitat
Ciutat

Els drets i els rumors centren la commemoració del Dia del Migrant

10.1 a 3 colSabadell va commemorar dijous passat el 14è aniversari de la proclamació del Dia Internacional del Migrant, a la Casa Duran, juntament amb la ciutadania i les xarxes socials d’immigrants. La commemoració s’emmarca dins del programa general del Dia internacional dels Drets Humans que s’està desenvolupant aquest mes conjuntament amb el Síndic de Greuges sota la coordinació de l’Ajuntament. El programa ha ofert 29 activitats desenvolupades per les taules i consells de participació de la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania, 32 entitats i col·laboradors a títol individual. L'alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, va destacar el valor pedagògic que es fa des de les entitats d’immigrants i les autòctones que treballen en favor de la diversitat, que mica en mica va calant en la nostra societat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top