Publicitat
Ciutat

Els treballadors del Parc Taulí cobraran la totalitat de la paga extra de Nadal

Just en el moment en què les negociacions entre comitè d’empresa i direcció havien quedat en una via morta, la bona notícia va arribar ahir al matí quan menys s’ho esperaven de la mà de l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sànchez. Després de dos mesos de lluita, manifestacions i reivindicacions, l’alcalde va anunciar ahir en el decurs del lliurament de les Beques Taulí que els treballadors cobraran el 100% de la paga extraordinària de Nadal. En no arribar a un acord, la direcció de la Corporació Sanitària Parc Taulí va comunicar dijous passat als seus empleats que finalment cobrarien el 55% de la paga, una oferta significativament millor que el 18% inicial.

6.1 a 4 col

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top