Opinió

Per un govern fort i estable, per Sabadell

El proper diumenge tens a les teves mans decidir el futur de la teva ciutat. Perquè és cadascú de nosaltres, amb el nostre vot, qui dóna la vara d’alcalde a un dels candidats que ens presentem a les eleccions municipals. Aquest és el fonament de la democràcia. I això, que ara ens sembla tan normal, ha estat una conquesta de la nostra societat, que ha hagut de superar una Guerra Civil i una llarguíssima dictadura per arribar fins aquí. M’ho recordava dissabte un veí de Merinals, que als seus 94 anys, té una opinió molt clara del que no hem de permetre que ens prenguin de cap manera: el dret a escollir qui volem que governi la nostra ciutat.

Des del Partit Socialista coneixem la realitat de Sabadell perquè coneixem cada barri i cada racó, tenim contacte amb la ciutadania i amb entitats de tots els àmbits que ens fan arribar les seves necessitats i les seves propostes.

De la suma del que pensem que encara queda per fer a la ciutat i de les demandes que hem copsat neix el nostre projecte de futur, amb prop de 500 compromisos. Són propostes de futur i renovació. Perquè gestionar una ciutat com Sabadell, la cinquena de Catalunya, vol dir estar constantment mirant cap al futur a mig i llarg termini, a la vegada que es fa la gestió del dia a dia.

Les nostres propostes són les d’un projecte que vol que Sabadell sigui una ciutat encara millor. El meu compromís amb aquest projecte és total i absolut i la meva voluntat de dur-lo endavant no depèn de res més que de la teva confiança.

Es per això que vull compartir amb tu les 10 primeres accions que farem quan sigui alcalde, si em dones la confiança, si em votes aquest diumenge:

Lluitarem contra l’atur amb més Plans d’Ocupació Específics per als joves, per als majors de 45 anys i per a les persones amb especial dificultat.

Mantindrem les prestacions d’urgència social per les famílies i ampliarem el local del Rebost Solidari perquè ningú es quedi sense menjar a Sabadell.

Treballarem amb les entitats bancàries perquè cedeixin a l’Ajuntament els pisos buits de què disposen perque els destinem a habitatge social perqué no volem que cap pis estigui buit.

Augmentarem els ajuts de menjador escolar i crearem una Renda Infantil Garantida, per infants que viuen sota el llindar de la pobresa. Construirem una escola bressol municipal a La Concòrdia, remodelarem l’IES Pau Vila i reclamarem la construcció de l’IES Can Llong-Castellarnau.

Ampliarem els incentius fiscals per a empreses de nova creació i no només estaran exemptes d’IAE els dos primers anys, sinó que a més tindran una bonificació del 50% als següents 5 anys.

Potenciarem la finestreta única, amb una ordenança específica que aglutini tots els tràmits municipals per facilitar la relació de les empreses amb l’ajuntament i agilitzar la tramitació de llicències.

Elaborarem un nou Pla General d’Ordenació Urbanística i defensarem la construcció del Quart Cinturó.

Posarem en marxa un Pla de recuperació de l’espai públic per fer actuacions de millora als barris i farem un Estudi Urbanístic del Centre, que permeti rellançar aquest espai com a nucli històric i institucional. Modernitzarem l’estructura de l’Ajuntament per millorar el servei a la ciutadania, amb més transparència, participació i un govern obert.

El proper diumenge ens hi juguem molt. Estem votant la persona que ha de liderar la ciutat. No estem votant res més. Estem decidint el futur de Sabadell, qui ha de ser l’alcalde i quin ha de ser el govern de la nostra ciutat.

Al PSC tenim el millor equip i el millor projecte. Som gent treballadora, progressista, il·lusionada, esperançada en un futur ple d’oportunitats, que hem lluitat i seguirem lluitant per la democràcia i pels nostres drets.

Estem convençuts que Sabadell necessita un govern progressista i d’esquerres que garanteixi els drets i serveis bàsics per a tothom. Que tiri endavant un projecte de futur per la ciutat. Som l’única opció d’esquerres i amb opcions reals d’assolir una majoria suficient per formar un govern fort i estable.

El PSC i l’equip que encapçalo té la capacitat i convicció per fer que Sabadell sigui una ciutat millor, on viure, conviure i treballar. Per això us demano la vostra confiança per ser el proper alcalde de Sabadell. Us demano que el proper diumenge 24 de maig voteu la candidatura que tinc l’honor i la responsabilitat d’encapçalar. Sumem per Sabadell!

“Treballarem amb les entitats bancàries perquè cedeixin a l’Ajuntament els pisos buits per destinar-los a habitatge social”

Comentaris
To Top