Publicitat
Arxiu

En marxa el govern de 8, amb ERC i la Crida

Els vuit membres de l’equip de govern municipal al vestíbul de l’Ajuntament mostrant la configuració del nou cartipàs municipal
Els vuit membres de l’equip de govern municipal al vestíbul de l’Ajuntament mostrant la configuració del nou cartipàs municipal / LLUÍS FRANCO

- J. Mercadé -

El nou govern municipal ha començat a caminar  després que l’alcalde, Juli Fernàndez, signés els decrets de nomenament dels vuit regidors (4 d’ERC i 4 de la Crida). Tot i ser minoria confien en el diàleg amb la resta de grups del Consistori més fragmentat de la història de la democràcia municipal. El nou govern s’estructura en quatre àrees de treball.

Les àmplies funcions executives de l’alcalde i la creació d’una nova regidoria de Transparència que dependrà de Juli Fernàndez són un dels aspectes més destacat del nou cartipàs municipal. Maties Serracant és el primer tinent d’alcalde, Glòria Rubio la segona i Gabriel Fernàndez, el tercer.

L’alcalde assumeix les regidories de Comunicació, Policia Municipal, Transparència i Intervenció. Serracant portarà l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Rubio la de Coneixement i Participació i Gabriel Fernàndez la d’Economia, Innovació i Serveis Centrals.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top