Arxiu

L’espai urbà es posa al dia després de les ventades de fa nou mesos

El Parc de la Romeua és un dels espais als que es destinarà part de la inversió prevista
El Parc de la Romeua és un dels espais als que es destinarà part de la inversió prevista / E. BARNOLA

– Y. Rico –

Quan el passat 9 de desembre el vent va acabar tombant bona part del Rodal, l’atenció es va dirigir bàsicament a aquests espais per la magnitud dels efectes. No obstant, els danys també van ser importants a l’espai urbà. Ara l’Ajuntament acaba d’aprovar un projecte que servirà per rehabilitar les places i els espais verds malmesos per les ventades. El pla inclou, a més, la resposició dels arbres afectats. La subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona servirà també per recuperar els arbres i els espais urbans afectats per les fortes ventades. La Junta de Govern Local celebrada dilluns passat va aprovar un projecte per dur a terme les actuacions necessàries.

Comentaris
To Top