Ciutat

Salut farà proves de detecció precoç del càncer de còlon i recte als sabadellencs

4.1 a 3 colProp de 50 mil sabadellencs es podran acollir al Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte que s’implementarà a tots els CAP de la ciutat. Els centres de Can Rull i la Concòrdia són els primers a començar un desplegament que finalitzarà al novembre de 2016 al CAP Sud.

A partir d’aquest mes de novembre, els ciutadans de Sabadell ja es poden beneficiar del Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte. El desplegament ha començat als CAP de Can Rull i la Concòrdia, però s’estendrà a tots els barris de forma progressiva durant tot un any. El programa va adreçat a tots els homes i dones d’entre 50 i 69 anys, que a Sabadell són 45.367 persones. Això significa que un de cada quatre sabadellencs té la possibilitat de sumar-se al programa.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top