Ciutat

Les entitats financeres mantenen 1.450 habitatges buits a la ciutat

Després d’anys demanant un registre de pisos buits, la Generalitat ja ha donat a conèixer la xifra d’habitatges desocupats que els bancs tenen a la ciutat. En són 1.450 i d’aquests 244 pertanyen a la Sareb (bancs dolents). Una de les primeres accions que l’Ajuntament durà a terme perquè es compleixi la llei, que va entrar en vigor l’agost passat, contra l’exclusió habitacional i la pobresa energètica serà demanar a la Sareb o banc dolent que destini els 244 pisos buits que té a la ciutat a emergència social. L’alcalde, Juli Fernàndez, va donar a conèixer ahir aquesta decisió en el marc de la jornada de treball organitzada per la regidoria d’Urbanisme i Habitatge per dotar els tècnics municipals de les eines necessàries per desplegar la nova llei. 6.1 a 4 col

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top