Ciutat

Sabadell encapçala el major descens de l’atur de tots els municipis de la comarca

El sector serveis no ha estat la causa del descens de l’atur
El sector serveis no ha estat la causa del descens de l’atur / D.S.

– N. G. –

L’atur va baixar al mes de novembre en tots els municipis de la comarca. A Sabadell la llista de desocupats es va reduir en 222 persones respecte a l’octubre. La taxa local de desocupació ha quedat establerta en el 17,12% de la població activa. La xifra de persones sense feina Sabadell se situa en 16.290. Pel que fa a xifres interanuals, al novembre de 2014 Sabadell tenia registrats 18.084 desocupats, es a dir, 1.794 més que actualment. Si fem la comparativa respecte al mes de novembre del 2013, en aquests moments hi ha 4.192 aturats menys a la nostra ciutat, inscrits a les oficines públiques d’ocupació. D’octubre a novembre l’atur local s’ha reduït en 222 persones. En el mateix període del 2014, la disminució va ser una mica superior, de 375. A tota la comarca, un total de 1.072 ciutadans han deixat les llistes de l’atur. La xifra de desocupats frega els 67.400. Sabadell ha registrat aquest mes de novembre la reducció més important de treballadors sense feina, superant Rubí amb 160 persones i la resta de poblacions a molta distància. Terrassa continua sent la ciutat de la comarca on hi ha més desocupats, amb 19.272. Una vegada més, Badia del Vallès és el municipi amb la major tasa d’atur i Matadepera la que menys.

El sector serveis no ha estat la causa del descens de l’atur

El sector serveis no ha estat la causa del descens de l’atur / D.S.

Publicitat
Comentaris
To Top