Arxiu

Creu Roja farà arribar joguines a 1.740 infants amb pocs recursos

La vicepresidenta de l’assemblea de Creu Roja Sabadell, Montse Font, va apel·lar ahir al dret que tenen tots els infants a gaudir de la il·lusió de les joguines durant el Nadal a la presentació d’una nova edició de la campanya ‘Joguines Solidàries’.

La iniciativa arriba enguany a la setzena edició i manté l’objectiu «que cap infant en situació de vulnerabilitat es quedi sense joguines». Font va informar que a la campanya de 2016 es repartiran articles a un total de 1.740 nens i nenes, una xifra que s’ha mantingut estable respecte a l’any passat. «Hi ha estabilitat en el nombre d’infants atesos, que no han pujat», va dir Font.

El repartiment es farà durant les jornades del 21, 22 i 23, i 28, 29 i 30 de desembre, de 10 a 1 del matí. A cada infant se li lliuraran tres joguines, que com sempre seran noves i lúdiques i educatives. Gairebé totes funcionen sense piles i no són bèl·liques ni sexistes.

Tots els infants beneficiaris són derivats dels Serveis Socials de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top