Ciutat

Creix un 31 per cent el nombre d’infants que reben lots d’aliments durant el Nadal

El nombre d’infants que aquest Nadal rebran lots d’aliments ha crescut un 31 per cent respecte al darrer període de vacances escolars. El dispositiu beneficia a 684 alumnes que quan hi ha escola mengen becats al seu centre. Coincidint amb les vacances escolars del Nadal, l’Ajuntament de Sabadell i el Rebost Solidari posen de nou en marxa el dispositiu d’alimentació infantil. La mesura serveix per garantir una alimentació adequada als nens i nenes de famílies necessitades. Enguany es repartiran lots de menjar a un total de 684 menors, el que significa un augment del 31 per cent respecte al període de vacances d’estiu, quan es van distribuir lots a 522 infants. Durant el curs escolar, són alumnes que mengen amb beca de menjador total o parcial. Tots els casos són derivats des dels Serveis Socials municipals i el mecanisme compta amb la participació directa de tres entitats: l’assemblea local de Creu Roja, l’Associació Bona Llavor Diaconia i l’Església de Crist, que es divideixen la ciutat en tres grans zones per fer el repartiment. A partir del darrer dia lectiu, el dimarts 22, les famílies ja disposaran dels aliments. Fonts municipals assenyalen que «els lots es distribuiran tot just abans de les vacances». 4.1 a 4 col

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top