Ciutat

Els refugiats d'Idomeni (Grècia) reben l’ajuda vallesana

Moltes persones acampen a les vies del tren, a Idomeni
Moltes persones acampen a les vies del tren, a Idomeni / R. S.

Els refugiats que esperen poder continuar el seu camí cap a Europa als camps de Grècia han rebut ja el material recollit per diferents ONGs de tot Catalunya. Més de 50 tones de solidaritat i suport que van viatjar la setmana passada en quatre tràilers fins a Grècia per a distribuir-los entre els camps de Idomeni, a on es concentren més de 13.000 persones; Malakasa i Atenes. La campanya, impulsada pel rebost solidari de Cerdanyola, ha comptat amb el suport de les esglésies Baptistes de Sabadell El Redemptor i Castellarnau.

Moltes persones acampen a les vies del tren, a Idomeni

Moltes persones acampen a les vies del tren, a Idomeni / R. S.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top