Ciutat

Multes de 1.500 euros per a propietaris de gossos potencialment perillosos

La plaça es va tenyir de taronja en solidaritat amb els animals
La plaça es va tenyir de taronja en solidaritat amb els animals / LLUÍS FRANCO

– Yolanda Rico –

Aquesta setmana l’Ajuntament ha obert expedients per sancionar 11 propietaris de gossos de raça considerada potencialment perillosa per manca de llicència de tinença d’aquests animals. Un document que la normativa obliga a tenir i que en cas contrari, està tipificat com una infracció de caràcter greu. Aquests amos de gos s’enfronten ara a multes de 1.500 euros per no haver inscrit el seu animal al registre censal i haver demanat, per tant, la preceptiva llicència. Segons ha informat l’Ajuntament, és la Policia Municipal qui s’encarrega de demanar la documentació als propietaris que passegen el seu gos pel carrer. De la mateixa manera, també es multa als responsables d’aquestes races que no hagin contractat una assegurança de responsabilitat civil o que duguin l’animal deslligat o sense murrió per la via pública. A més, tampoc podran passejar més d’un gos d’aquestes característiques. D’altra banda, la 13 Festa de l’Animal de Companyia (foto) celebrada a la plaça de l’Argub del Parc Catalunya va ser tot un èxit.

Comentaris
To Top