Publicitat
Ciutat

3 de cada 10 productes donats al Rebost són d’higiene i neteja

6.1 A 4 COL

Tot i que l’entrega de lots d’aliments continua sent la columna vertebral de l’activitat del Rebost Solidari, amb el Recapte de Primavera 2016, aquest divendres i dissabte, s’ha iniciat un canvi de tendència basat en una recaptació selectiva dels articles que les famílies més necessiten i dels que hi ha menys estoc. I l’experiència ha començat amb els productes d’higiene personal i neteja de la llar, «molt més necessaris del que es pugui pensar», subratlla el president del Rebost, Santiago Fuentemilla. Els responsables de l’associació expliquen que «una part important del menjar ja ens arriba per altres canals i en canvi ens falten productes d’higiene i neteja per poder fer un repartiment equitatiu entre les famílies». El balanç d’aquesta primera experiència ha estat molt positiu, ja que el 30 per cent dels articles donats pels ciutadans han estat d’aquest tipus. Fuentemilla diu que «la gent ha rebut el missatge i ha respost bé».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top