Ciutat

La marea lila omple la ciutat

La cursa va tenir com a punt de sortida i arribada l’Eix Macià, congregant més d’un miler de corredores, a més del públic que les va animar / LLUÍS FRANCO

– Edurne Concejo –

La Women Race El Corte Inglés va tornar a omplir diumenge els carrers de Sabadell.

Aquesta cursa solidària va aplegar un total de 1.119 corredores tant en categoria individual, com en grups, superant en 200 dones les xifres de l’anterior edició.

Durant tot el recorregut (de 5 quilòmetres de llargada) les Bruixes del Nord van animar les corredores amb la seva Batukada. Una marea lila es va fer amb els carrers del centre per donar suport a la lluita contra el càncer.

La cursa es va celebrar enmig d’un ambient molt festiu, però també intensament marcat per l’emotivitat i el record a familiars o amigues que estan passat per un procés oncològic. L’organització va tornar a apostar per la Fundació Oncolliga com a entitat a qui dirigir la recaptació. Es van destinar un mínim de 2 euros de cada inscripció, a més de les donacions lliures que es van poder fer a través del dorsal zero.