Publicitat
Ciutat

Sabadell reduirà una tercera part les emissions de CO2 al 2020

2.1 a 6 col

Aquesta setmana l’Ajuntament presentarà les accions que durà a terme per tal de gestionar de forma més eficient l’energia i també per fomentar-ne opcions més sostenibles. Mesures incloses dins del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible de Sabadell (PAES) que s’han dissenyat per assolir els objectius marcats per la Unió Europea. «Es tracta d’un repte que busca contribuir des de Sabadell a donar resposta a un problema mundial com és el canvi climàtic», explica Joan Berlanga, regidor de Sostenibilitat. Entre els objectius fixats destaca la voluntat de reduir en l’àmbit municipal fins a un 30 per cent les emissions de gasos contaminants de cara a l’any 2020 i fins a un 35 per cent al 2030. També es planteja contaminar menys des d’aquells sectors en els què la seva influència no és tan directa com ara l’àmbit domèstic, el tractament de residus o els serveis. En aquest cas l’objectiu es rebaixa a disminuir l’emissió de CO2 en un 27 per cent al 2020 i un 35 per cent al 2030.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top