Ciutat

Xavi Domènech defensa els valors de la «coherència i l’honradesa»

En comú Podem va celebrar l’acte central de campanya dimecres al vespre a la plaça del Dr. Robert amb un format radiofònic tot recordant la trajectòria del cap de llista el sabadellenc Xavi Domènech.

El fet de jugar a casa va permetre al cap de llista d’En comú Podem estar d’allo més distés en un original format de programa de ràdio amb emissió per internet. Els més de mig miler de persones que van seguir l’acte eletoral d’aquesta formació van poder conèixer la trajectòria de Xavi Domènech, des de la més tendre infantesa fins a l’activisme a l’Ajuntament de Barcelona amb l’alcaldesa Ada Colau quan fa un any va retirar el bust de l’anterior rei.
Dos amics del candidat, la regidora de Castellar del Vallès, Elisenda Alemany, i el professor de l’escola d’adults de Ripollet, José Pérez, van anar desgranant la trajectòria del candidat amb anècdotes i intercalant missatges de la formació. 11.1 A 4 COL.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top