Ciutat

Cargols made in Sabadell

Sabadell produirà i comercialitzarà cargols gràcies al nou projecte impulsat per la cooperativa CIPO i la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. Ambdues entitats han posat en marxa la primera granja d’engreix de cargols del Vallès, una activitat de la que s’espera treure un rendiment econòmic però que destaca per la seva vessant social. 8.4 a 4 colEn el funcionament diari de la granja, que està ubicada en un antic camp de fruiters de la Masia de Can Deu, hi treballaran cada setmana una desena d’usuaris del Centre Ocupacional de CIPO. En total se’n beneficiaran uns 60. Es tracta de persones d’entre 30 i 45 anys amb un nivell mig de discapacitat que tindran en aquesta activitat una possible sortida laboral.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top