Publicitat
Arxiu

La manca de pressupost paralitza els projectes educatius pel curs vinent

2.1 A 8 col

Alguns dels projectes educatius que havien de posar-se en marxa el curs vinent a Sabadell estan de moment paralitzats per la manca del Pressupost de la Generalitat 2016. Malgrat tot, administració i equips docents treballen en els preparatius perquè el pròxim curs pugui començar amb la màxima normalitat.

La directora territorial d’Ensenyament al Vallès Occidental, Carme Vigués, explica que «on més ha afectat la paràlisi dels pressupostos és a l’atenció a la diversitat adreçada a centres de més complexitat i que preveia una partida econòmica important que ara està en suspens». Una de les conseqüències «és que ara no podem garantir l’increment de les plantilles de professors previst en aquests centres».  Tot i així, Vigués matisa que «en quant a plantilles, cada centre tindrà la que li correspon per cobrir l’escolarització i després veurem si hi ha marge per a ampliacions».

Un altre dels àmbits afectats són les obres de manteniment a les escoles, les petites millores per les que Ensenyament sempre hi destina una part del pressupost. En aquest àmbit, el que sí estan garantides a la ciutat són les obres d’escolarització, que començaran a finals d’aquest curs i es faran durant l’estiu perquè les escoles puguin començar el pròxim curs amb normalitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top