Ciutat

El Parc del Nord es reobre després de retirar les terres de les obres del Metro

La ciutadania ha recuperat un dels espais més reivindicats dels darrers temps a Sabadell: el Parc del Nord. Després de molt temps tancat l’Ajuntament l’ha reobert mentre es defineix la primera
fase d’urbanització
de l’espai.

El parc del Nord ha estat tancat durant molt temps a causa de l’afectació derivada de les obres de perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat. La reobertura de l’espai suposa un pas més endavant en «aquesta extensa obra i permet incorporar gairebé ja la totalitat dels parc per als veïns dels barris que l’envolten», ha informat l’Ajuntament.

Ara els treballs del parc avancen segons el calendari que es va consensuar entre la Generalitat, l’Ajuntament i els veïns dels barris del sector nord de Sabadell. L’hivern passat es va fer una primera actuació  amb la plantació d’hidrosembra, ara s’han retirat les tanques i el parc s’ha reobert per al pas dels ciutadans.

La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Glòria Rubio, ha manifestat que «ara mateix per al govern municipal la restitució del paisatge i l’assentament del projecte del Parc del Nord és una de les prioritats del mandat».  En aquest sentit, durant aquesta setmana s’estan fent treballs per retirar les tanques i obrir l’espai a l’ús públic del sector situat entre els carrers Corones, Magnòlies, Hortènsies, Gardènies, l’avinguda de l’Alcalde Moix i la Ronda Collsalarca.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top