Publicitat
Ciutat

Endesa es posarà en contacte amb l’Ajuntament abans de tallar la llum

Endesa preguntarà a l’Ajuntament abans de tallar la llum a un usuari per saber si l’afectat es troba en situació de vulnerabilitat. Un pas, previst legalment, que fins ara no s’havia realitzat i que arriba un mes després que el consistori anunciés sancions contra la companyia. A partir d’ara  la companyia comunicarà als ajuntaments els avisos de tall de subministrament per impagament. Una mesura que l’equip de govern valora de forma positiva perquè suposa un pas endavant per fer possible el desplegament de la Llei 24/2015 de mesures urgents contra l’emergència habitacional i la pobresa energètica que es va aprovar fa tot just un any. D’aquesta manera, si l’Ajuntament certifica que l’afectat pel possible tall es troba en situació de vulnerabilitat no es podrà interrompre el subministrament energètic. 10.1 A 4 col.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top