Publicitat
Arxiu

L’Ajuntament decreta dos dies de dol oficial pel tràgic accident d’Osca

Amb motiu del tràgic accident produït la nit del passat dilluns al barranc del Canyobanderes d’Añisclo, al Pirineu d’Osca, on ha mort una jove de la ciutat que formava part del grup escolta Xaloc de Sabadell, l’Ajuntament ha declarat aquest dimarts i demà dimecres dies de dol a tot el terme municipal. Durant aquests dos dies, les banderes de la ciutat onejaran a mitja asta i no es faran actes oficials, recepcions ni activitats organitzades per l’Ajuntament de Sabadell. L’Ajuntament de Sabadell ha  lamentat profundament el tràgic accident y des de primera hora del matí, i un cop assabentats dels fets, s’ha habilitat un dispositiu tècnic destinat a fer totes les gestions necessàries per ajudar en tot allò que sigui necessari i per fer l’acompanyament i suport als familiars de la víctima.
L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, s’ha desplaçat, conjuntament amb un equip tècnic de suport fins a Ainsa, al punt on el govern d’Aragó ha habilitat un espai on han estat evacuats la resta de joves i monitors del grup d’escolta.  D’altra banda, es posa a disposició un punt d’atenció al Casal Pere Quart com a lloc de trobada per atendre tant familiars com persones vinculades directament amb el grup escolta. El Govern de l’Aragó ha habilitat els telèfons d’informació 974 24 73 20 (Instituto Aragonés de Juventud, delegació a Osca) i el 976 71 68 10 (Secretaria General de Juventud); a més del 976 28 12 34 per atendre directament als familiars.  
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top