Ciutat

Roben bicicletes de gamma alta, una a Sabadell

El grup desmuntava les bicicletes sostretes i les enviava a Romania
El grup desmuntava les bicicletes sostretes i les enviava a Romania / MOSSOS

Agents dels Mossos d’Esquadra -de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell- han detingut dos homes de 23 i 27 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Barcelona, com a presumptes autors de sis robatoris amb força, cinc a Sant Andreu de la Barca i un a Sabadell.

Els fets van ocórrer la matinada del 17 d’octubre quan es van cometre cinc robatoris amb força per escalament a Sant Andreu de la Barca. En tots els casos els lladres havien escalat fins als balcons i havien sostret les bicicletes de gamma alta dels domicilis. Fins i tot, van arribar a escalar fins a un quart pis.

Els investigadors van poder ubicar els presumptes autors dels robatoris a Cornellà de Llobregat i, després d’estrènyer la investigació al voltant dels seus moviments, van poder determinar que els homes desmuntaven les bicicletes sostretes i les enviaven mitjançant una empresa de missatgeria a Romania.

Els investigadors van trobar proves de l’enviament, per part d’aquest grup, d’un mínim de 37 bicicletes. Els agents van poder recuperar dues, sostretes a Sant Andreu de la Barca i Sabadell, que ja estaven preparades per a ser enviades.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top