Ciutat

Artur Mas crida a la mobilització en un acte a Sabadell

L’expresident Artur Mas durant la conversa amb el periodista Jofre Llompart
L’expresident Artur Mas durant la conversa amb el periodista Jofre Llompart / ESTEVE BARNOLA

– J. Mercadé –

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha fet una crida a la mobilització massiva davant la previsible suspensió del referèndum sobre la independència que el govern català ha de convocar «com a màxim el setembre», ha dit.

Artur Mas ha participat aquesta nit en un acte organitzat per Sabadell per la Independència a l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell. En una conversa amb el periodista Jofre Llompart ha dit que «ens posaran moltes traves perquè van a rebentar-ho tot». I s’ha referit a «la mobilització de la gent quan l’Estat vulgui impedir-ho».

Per Mas «si es celebra el referéndum ja haurem guanyat i si surt el sí, dòmino!». Tot i que creu que «la porta de la negociació s’ha de deixar oberta fins el darrer moment encara que sigui gairebé impossible», l’expresident considera que «les institucions han d’anar amb la gent ja que soles són massa febles per enfrontar-se amb l’Estat».

D’altra banda ha dit que «tècnicament serà molt complicat» i s’ha referit a «la força de la por» que fa servir el govern espanyol. També ha afirmat que «no crec en l’operació diàleg de la que parla el govern de Madrid».

Comentaris
To Top