Ciutat

L’ampliació de dos trams de la C-58 començarà el setembre

La fi de les cues a la C-58 entre Terrassa i l’enllaç amb l’AP7 ja està més a prop. El Diari Oficial de la Generalitat publicarà dilluns la licitació de les obres d’ampliació del primer dels dos trams per 10,3 milions d’euros.
Segons va anunciar ahir el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, a la mateixa autopista C-58, aquestes obres d’ampliació començaran el mes de setembre i tindran una durada d’un any. No està previst que hi hagi afectacions al transit ja que es treballarà al voral dels dos trams en que es preveu actuar.
Les millores previstes són el tram entre Terrassa est i l’enllaç de Sabadell Centre (al terme de Sant Quirze del Vallès) amb un pressupost de 10,3 milions d’euros i el tram entre el nus de Sant Pau (Sabadell) i l’enllaç amb l’AP-7/B-30 (Badia del Vallès) amb un cost previst de 7,6 milions d’euros.
Els treballs del primer tram consistiran en l’eixamplament de la calçada per a formar un tercer carril al tronc de l’autopista, que s’iniciarà poc després de l’accés de Terrassa est, fins a enllaçar amb el tercer carril que ja existeix a l’altura de l’enllaç de Sabadell centre. Aquest nou carril tindrà una longitud de 4,2 quilòmetres. Addicionalment, es formarà un quart carril (trenat), discontinu, per facilitar les incorporacions i sortides de l’autopista en aquest tram en millors condicions de seguretat i de fluïdesa.

Comentaris
To Top