Publicitat
Ciutat

Unitat pel Canvi disposat a que Maties Serracant sigui el nou alcalde

L’assemblea d’aquest dissabte d’Unitat pel Canvi va acordar assumir que “el relleu a l’alcaldia no recaigui en el nostre candidat i ho faci en el candidat de Crida per Sabadell ja que no ha estat vetat ni per ERC ni Guanyem”. Aquesta assemblea, afirmen en un comunicat, es va fer per “valorar l’incompliment de l’acord de govern de Sabadell”. Els reunits “es van  reafirmar de manera unànime en la idea que el compliment de l’acord de govern passa perquè el relleu a l’alcaldia havia d’haver recaigut en el candidat més votat, que no és un altre que el nostre cap de llista, Joan Berlanga”, diu la formació.

També posen de manifest que “ERC i Guanyem Sabadell han volgut trencar l’acord de govern quan han vetat la proposta feta per la Crida, amb el suport d’UpC, de fer el relleu a favor de Joan Berlanga, tot i ser el candidat més votat per la ciutadania i tenir el suport de la majoria dels regidors (8 sobre 14)”. Tot i el que consideren “deshonest i deslleial veto”, es reafirmen en “el compliment de la part del pacte que encara és possible i procedir al relleu en l’alcaldia, sobretot per poder donar un nou impuls al programa de govern”.

Per tot plegat insten a l’alcalde, Juli Fernàndez, a “dimitir per fer efectiva la posada a disposició del seu càrrec que s’hauria d’haver concretat el passat mes de juny”. I afegeix que  “s’ha de convocar, en els propers dies i amb la màxima celeritat, un nou ple d’investidura que garanteixi el relleu a l’alcaldia establert a l’acord de govern, que en aquest cas, recauria en el candidat no vetat, Maties Serracant”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top