Publicitat
Ciutat

Juli Fernàndez renuncia a l’alcaldia a favor de Maties Serracant

L’alcalde Juli Fernàndez en el moment de comunicar en roda de premsa la decisió de renunciar a l’alcaldia en favor de Maties Serracant
L’alcalde Juli Fernàndez en el moment de comunicar en roda de premsa la decisió de renunciar a l’alcaldia en favor de Maties Serracant / LLUÍS FRANCO


L’alcalde de Sabadell Juli Fernàndez renunciarà al càrrec a favor de Maties Serracant,   un cop les organitzacions que formen el pacte de govern comuniquin quan volen procedir al canvi d’alcaldia. Segons ha dit l’alcalde en roda de premsa, «el relleu es farà el més aviat possible quan es faci arribar aquest acord de les organitzacions».
Al final s’ha optat pel relleu previst quan es va fer el primer pacte de govern  entre Esquerra Republicana i la Crida en que es deia que Maties Serracant assumiria la segona part del mandat. De tota manera, el que ha facilitat el relleu ha estat el pas enrera fet per Unitat pel Canvi que ha assumit que sigui Serracant i no Joan Berlanga el nou alcalde.
Juli Fernàndez ha dit que «Maties Serracant serà un gran alcalde i tindrem l’oportunitat de seguir construint». Ha reiterat que «en aquests dos anys hem fet coses que consideràvem impensables». Fernàndez ha apel·lat als conceptes de «lleieltat, solvència i respecte a les persones».
Per l’alcalde, el fet que Maties Serracant sigui investigat (abans imputat) pel cas del Tallaret «és irrellevant». Sobre com hauria de ser el nou cartipàs ha dit que «no em toca parlar-ne».
Sobre l’alcaldia ha afirmat que «quan estimes la teva ciutat és el millor que et pot passar i no tinc altra cosa que agrair als meus companys el fet d’haver pogut ser alcalde».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top