Publicitat
Ciutat

Els viatgers de Sabadell Centre es traslladen amb bus llançadora al sud

Aprofitant que la xifra de viatgers a Sabadell Centre es redueix a més de la meïtat durant les vacances d’estiu, Renfe ha tancat l’estació per fer-hi reformes i millorar-ne l’accessibilitat. Des de diumenge roman tancada. El calendari de la companyia apunta el 19 de novembre com a data de reobertura. Fins llavors, els usuaris d’aquesta estació s’hauran de desplaçar a la parada de Sabadell Sud amb l’autobús llançadora que ja funciona i que, a partir del 12 de setembre, també connectarà amb Sabadell Nord.
Dilluns, durant el seu primer dia de funcionament, no es van registrar contratemps destacables. La menor afluència d’usuaris també contribueix a reduir les molèsties. Es calcula que cada dia laborable utilitzen el servei a Sabadell Centre més d’onze mil persones. Una xifra que amb les vacances d’estiu, arriba a disminuir fins a un 60 per cent.
Pel que fa a les restriccions de trànsit que comporten les obres, dilluns encara no es van aplicar ja que els operaris van treballar en la nova senyalització. Està previst que la parada de la TUS que hi havia davant l’estació es traslladi al carrer Tres Creus. A més, aquesta setmana l’accés de vehicles des de la Gran Via (carrer Brujas) al carrer Estació es farà pel carrer d’Illa. El carrer Estació quedarà tallat entre el carrer de Casanovas i Bosch i el carrer Tres Creus.
El tram entre Indústria i Casanovas i Bosch serà d’ús exclusiu per a veïnat i serveis. El trànsit es restablirà al setembre tot i que les obres acabaran al novembre.

També s’invertirà el sentit de circulació del carrer Casanovas i Bosch. Els treballs han comportat canvis al sector sud de la ciutat: s’ha adaptat l’aparcament de la plaça Enric Morera, on s’ha eliminat un carril d’estacionament que es destina a la parada del bus llançadora i canvi de sentit de circulació del carrer Doctor Mata, entre Joanot Martorell i Pereda.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top