Publicitat
Vallès

La comarca s’uneix per millorar i impulsar la formació pel treball

Aquest dilluns s’ha presentat a Rubí, sota la presidència del tinent d’alcalde Rafael Güeto, la Mesa de la Formació pel Treball del Vallès Occidental. Ajuntaments, Consell Comarcal, sindicats, patronals, cambres de comerç i universitats, a més dels diferents consells locals de la formació professional, s’han unit per treballar conjuntament en la millora i impuls de la formació pel treball (FP) a la comarca. La iniciativa, inscrita en el Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, vol agilitzar i flexibilitzar l’adaptació de la formació professional als canvis socioeconòmics i millorar-ne la seva gestió. Objectiu prioritat de la Mesa és anticipar tendències pel què fa a necessitats de formació de les empreses i del territori, dels recursos necessaris, dels interessos i inquietuds del potencial alumnat, dels canvis a la normativa… En aquest acte, es va presentar el document ‘Propostes per millorar la formació per l’ocupació al Vallès Occidental’, amb un seguit de millores pel què fa al procés actual de priorització i atorgament de les especialitats formatives, per incentivar i participar d’un canvi estructural del model de gestió de la formació ocupacional, i per a la modificació del procés d’obtenció de certificats de professionalitat.

Publicitat
To Top