Publicitat
Ciutat

‘Un dia de nassos’ en família: Pallapupas organitza la 8ª campanya solidària al Parc Taulí i amb D.S.

L’ONG Pallapupas vol seguir fent ús de l’humor i el teatre per millorar l’estat d’ànim i la qualitat de vida dels pacients ingressats, principalment infants, a 12 hospitals i centres sociosanitaris catalans d’Esplugues de Llobregat, Barcelona, Terrassa, Lleida, Tarragona, Mollet del Vallès i Sabadell.

Sabadell hi està implicat l’Hospital Universitari Parc Taulí, corporació que fou el segon hospital on l’entitat sense ànim de lucre va iniciar la seva activitat l’any 2003, de la mà de la Dra. Melo, Cap del Servei d’Oncohematologia Pediàtrica. «Tot el personal del Taulí, i en especial l’equip d’Infermeria de la Planta d’Hospitalització Pediàtrica, s’ha bolcat en el nostre projecte, Un Dia de Nassos, des de la primera edició, ara fa 8 anys», sosté la cap de la direcció de màrqueting de l’entitat, Yolanda Portero.

Publicitat

Aquest any, el dissabte 7 i el diumenge 8 –coincidintamb el primer cap de setmana del mes d’octubre- tindrà lloc un dels esdeveniments solidaris en família per excel·lència a Catalunya, que enguany celebra la seva 8ª edició. Una cita d’obligada assistència que compta amb Diari de Sabadell com a mitjà col·laborador. «La publicació local ens ajuda a fer ressò de l’esdeveniment i aquest 2017 ens ha recolzat cedint espai publicitari per promocionar la venda d’entrades solidàries, raó per la qual els hi estem molt agraïts», puntualitza Portero.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top