Publicitat
Ciutat

L’avinguda de la Concòrdia tindrà nou carril bici i la calçada serà més estreta

La reforma de l’avinguda de la Concòrdia és una de les obres previstes pels primers mesos del 2018. A més de la construcció d’un nou carril bici bidireccional (a un costat), l’espai de calçada per als vehicles es reduirà per donar-lo als vianants.

Publicitat

La darrera Junta de Govern de l’any va adjudicar avui diverses obres que s’iniciaran en els propers mesos a diferents punts de la ciutat.
Entre les adjudicacions hi ha els treballs del carril bici de l’avinguda de la Concòrdia, on una part de la calçada estarà destinada a la circulació de bicicletes. Les obres tindran un cost de 294.756 euros.
L’avinguda es transformarà en una via amb dos sentits de circulació de vehicles i un únic carril bici bidireccional, situat a la banda dels porxos de la Concòrdia i segregat del trànsit rodat mitjançant separadors. Aquest carril bicicleta serà continu en tot el seu recorregut, des de la plaça Concòrdia fins la Gran Via. La incorporació del carril bicicleta a la calçada comportarà l’eliminació del que hi ha actualment a la vorera.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top