Publicitat
Arxiu

El Banc Sabadell espera doblar el benefici el 2020 gràcies al seu nou pla director, fins als 1.500 milions

Que el Banc Sabadell (BS) és ja una entitat internacional es va evidenciar en la presentació del seu nou pla director per al 2018-2020, celebrada aquest divendres a Londres davant l’atenta mirada dels mercats. El banc que presideix Josep Oliu no va defraudar perquè s’ha posat reptes de futur molt ambiciosos, com doblar gairebé els beneficis l’any 2020, fins als 1.500 milions d’euros. El nou ‘full de ruta’ es recolza en unes perspectives macroeconòmiques favorables, la normalització de la política monetària, la recuperació del crèdit, la reducció dels actius tòxics i les oportunitats que dóna la tecnologia. En principi, l’entitat no contempla noves adquisicions i sí enfortir el negoci ordinari als seus mercats estratègics: Espanya, el Regne Unit i Mèxic. Un objectiu important és millorar l’eficiència de la filial britànica a partir de l’abril gràcies a la migració de la plataforma informàtica que fa funcionar el grup (TSB vol potenciar el negoci de Pimes i incrementar la seva quota en particulars).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top