Publicitat
Arxiu

Qui vol fer por?

A banda que el govern va explicar extensament en el Ple Municipal que no procedia la moció del PSC perquè ja feia temps que estava treballant en el tema de la seguretat nocturna, i per tant tampoc té raó de ser la petició de la senyora Anna Griera, algunes persones agrairíem que es facilitessin dades sobre el nombre i tipologia de les persones usuàries dels autobusos a les últimes hores (que no nocturns) i del registre de denúncies per agressions en aquesta franja horària a l’entorn de les rutes del nostre transport públic per gaudir d’informació fidedigna sobre la qual opinar i fugir de les elucubracions.
Em temo que, a diferència d’altres ciutats, la realitat està molt lluny de qui s’entesta en fer-nos creure que Sabadell és una ciutat incívica, vandàlica i insegura especialment en horari nocturn.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top