Publicitat
Arxiu

Josep Domènech (Institut Pere Martell de Tarragona) guanya el Concurs de la Fusta 2018

Josep Domènech Dalmau, alumne de l’Institut Pere Martell de Tarragona, va guanyar divendres el 26è Concurs d’Estudiants de Fusta i Moble de Catalunya, organitzat pel Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca i l’Escola Industrial de Sabadell en el marc de la Festa Patronal de Sant Josep 2018. Els participants -34 joves procedents de nou centres formatius de tot Catalunya- van haver de reproduir una peça creada prèviament per alumnes de 3r curs de Grau en Disseny de l’Escola Superior de Disseny (ESDi): en concret, un galan de nit obra d’Alba Molist Puig. El nivell tècnic mostrat pels joves fou, en general, força alt, com va posar de manifest el jurat, format per representants del Gremi de la Fusta i de l’Escola Industrial.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top