Publicitat
Vallès

El Vallès Occidental recupera el cultiu de la vinya i presenta els seus primers vins

La nostra comarca vol recuperar el seu passat agrari, un valuós llegat que el desenvolupament industrial i urbà i el progrés tecnològic van anar deixant en un segon pla. La presentació del projecte comarcal Vins del Vallès Occidental-Al Vallès, veremem!, dimarts a la Casa Duran de Sabadell, s’inscriu en aquesta voluntat generalitzada. Vins del Vallès Occidental-Al Vallès, veremem!, projecte impulsat pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental, aglutina les diferents iniciatives vitivinícoles existents a la comarca, que estan aconseguint prometedors resultats. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant; els tinents d’alcalde Marisol Martínez i Joan Berlanga, i el president del Consorci de Turisme, Miquel Sàmper. Els representants municipals i comarcals van destacar la qualitat dels productes vallesans, com és el cas del vi, i el seu compromís amb la tradició i la sostenibilitat. «Qui perd els orígens, perd la seva identitat», apuntà Berlanga. Els representants dels cellers van qualificar d’engrescadora aquesta feina i consideren que, amb el suport de les diferents administracions, aviat haurà nous productors de vi a la comarca. Tot i que la producció és encara petita, volen portar-la a tots els indrets de la nostra comarca

Publicitat
To Top