ESPORTS

Meritòria 7a posició per De La Cruz

 

  • El ciclista d'Espronceda aconsegueix escalar fins a la 12a posició de la classificació general després de fer una destacada contrarellotge.

El corredor sabadellenc, David De La Cruz (SKY), aconsegueix una meritòria 7a posició a la contrarellotge individual de la Volta al País Basc amb un temps de 23′ 03″ a 37 segons del guanyador de l'etapa i líder de la general, Primoz Roglic.

La quarta etapa, amb inici i final a la població navarresa de Ladosa, de 19 quilòmetres de recorregut sobre un terreny amb poc desnivell, favorable als contrarellotgistes, ha propiciat poques sorpreses al capdavant de la classificació de l'etapa. No obstant això, la bona cadència en el pedaleig de De La Cruz -punt intermedi (9,4) 11′ 36″- li ha servit per acabar entre els 7 primers corredors de l'etapa deixant a més de 30" a corredors com Bardet, Quintana o Landa.

Publicitat

L'escalador sabadellenc, que arribava 20è a l'etapa d'avui, afrontarà aquest dissabte la cinquena etapa de la Volta al País Basc, 12è de la classificació general a 2' 16" del líder.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top