Arxiu

De La Cruz escala fins a la novena posició

  • El ciclista sabadellenc entra en el top 10 de la classificació general a 3′ 49″ del líder, Primoz Roglic.
  • Aquest dissabte De La Cruz afrontarà l'última etapa de La Volta al País Basc que transcorrerà entre Eibar i Arrate (122,2 km).

David De La Cruz ha aconseguit situar-se entre els nou corredors de la classificació general després d'una etapa molt dura entre Vitòria i Eibar de 164 km amb tres ports de muntanya de categoria 1 i 2. El ciclista del Team Sky ha arribat fins al quilòmetre 105, punt on s'ha culminat el darrer cim, situat entre el grup de RoglicIzaguirre i Landa. El descens fins a Eibar, liderat per un immens Mikel Landa, no ha permès al ciclista d'Espronceda lluitar per la victòria final.

No obstant això, De La Cruz ha estat capaç de creuar la línia de meta en dotzena posició a 1′ 37″ del guanyador de l'etapa, Omar Fraile i escalar fins a la novena posició de la classificació general a 3′ 49″ del líder, Primoz Roglic.

Publicitat

Aquest dissabte última etapa de la Volta al País Basc entre Eibar i Arrate.

Classificació General

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top