Publicitat
Arxiu

Golejada per continuar líders (7-0)

  • El Sabadell Nord, amb un Jairo estelar -6 gols-, no té pietat del Bellavista Milan (7-0).
  • La victòria del Can Rull contra el Parets, permet que l’equip de Quico Díaz eixampli la distància amb el seu perseguidor a 3 punts.

Jornada rodona pel Sabadell Nord. La golejada dels jugadors de Quico Díaz per un contundent 7 a 0, sumat a la important victòria del Can Rull RT contra el Parets -rival directe-, permet a l’equip sabadellenc tenir un coixí de tres punts d’avantatge sobre el segon classificat quan resten 7 partits per disputar-se.

El Bellavista, descendit matemàticament, es va presentar amb 10 jugadors de camp i només va poder aguantar 45 minuts. L’equip sabadellenc, coneixedor de la importància del partit -a l’anada anaven perdent 2-0 quan només s’havien disputat 8 minuts d’encontre-, va sortir amb la lliçó apresa i al minut 8 Jairo, autor de 6 gols, va marcar, de penal, el primer gol del conjunt de Quico Díaz. Pocs minuts després (min.10), una genialitat del golejador del partit va servir per fer pujar al marcador el segon gol davant del centenar d’espectadors que tot i les inclemències meteorològiques van voler donar suport a l’equip. El Sabadell Nord ja havia fet el més important: obrir la llauna.

No obstant això, tot i les nombroses ocasions desaprofitades pels locals, el resultat no es va moure i es va arribar a la mitja part amb un 2-0. A la represa -Quico Díaz va voler premiar el treball del porter Andy i li va donar l’oportunitat de disputar els darrers 45 minuts davant l’afició-, el conjunt sabadellenc va prémer l’accelerador, per desesperació dels jugadors del Bellavista, i amb un obrir i tancar d’ulls van situar el 6 a 0 al marcador (min.68). En els darrers minuts, l’incombustible Jairo va marcar el sisè gol del seu compte particular i tancar un partit plàcid pels líders de la Segona Catalana.

Quico Díaz: “Podríem haver fet més gols”

Tot i l’escandalosa victòria, el tècnic sabadellenc va lamentar les múltiples ocasions desaprofitades afirmant que “ens hem volgut adornar massa en els darrers metres i això ens ha privat d’una golejada més àmplia”. Tot i això va voler felicitar el treball de tot l’equip, en especial, el del golejador del partit “és un jugador que anirà molt bé pel tram final de la temporada, ens aporta finalització, treball i moltes coses que l’equip agrairà”, va afirmar un exultant Díaz. Tanmateix, va voler tenir unes paraules de reconeixement al treball fet del porter Andy després d’una temporada on el seu paper ha estat testimonial afirmant que “és un noi que està venint a entrenar cada dia i volíem premiar-lo davant de l’afició”, va sentenciar el tècnic sabadellenc.

Publicitat
To Top