Ciutat

Diari de Sabadell comença una nova etapa al servei de la ciutat

La portada de comiat de l’anterior equip editorial del Diari de Sabadell, publicada el passat dijous 29, va marcar el final d’una llarguíssima etapa, la més llarga i més profitosa, fins al moment, de la història de la capçalera. Un “Moltes gràcies” a cinc columnes i cos de 270 punts escassament feia justícia a més de quaranta anys de bon periodisme local a la nostra ciutat.

Una setmana després, l’equip editorial de la nova editora de Diari de Sabadell, Novapress Edicions, S.L., reprenem la feina exactament on la van deixar els nostres companys, per continuar al servei de la ciutat.

Els nous responsables del diari, amb Marc Basté i Leo Torrecilla al capdavant, tenen l’objectiu de recuperar la rellevància de la capçalera i desenvolupar el seu creixement a les noves plataformes digitals. Segons Basté, “l’objectiu és consolidar el negoci del paper i desenvolupar molt de pressa el creixement dels productes digitals”.

El model editorial, basat “en la qualitat dels continguts i en aportar valor als lectors i usuaris”, buscarà generar relacions més profundes amb els lectors, els usuaris i la ciutat.

“Sabadell mereix mantenir una capçalera com el diari, i des de la nostra situació farem el possible per empènyer el progrés de la ciutat, col·laborant en totes aquelles iniciatives, vinguin d’on vinguin, que contribueixin a augmentar el benestar dels sabadellencs”, afirma Basté.

De moment, la nova editora consolidarà l’equip i es dedicarà a repensar el model editorial i gràfic del diari, a més de potenciar la pàgina web. A partir de mitjans de juny, es preveu el llançament d’un redisseny complert del diari, que afectarà no només a la pròpia capçalera i a la gràfica, sinó també als continguts

Comentaris
To Top