Ciutat

“Et buscaré mentre visqui”

Els manifestants van recórrer diversos carrers del sud de Sabadell
Els manifestants van recórrer diversos carrers del sud de Sabadell / A.P.

Unes 150 persones, segons la Policia Municipal, van participar en la manifestació d’aquest diumenge a la tarda per reclamar que es trobi el cos de Caroline del Valle, la jove barcelonina de 14 anys desapareguda el 14 de març del 2015 a la Zona Hermètica.

La manifestació va recórrer les últimes passes de Del Valle, sortint des de l’estació Sud de la RENFE i passant pels carrers Joanot Martorell, Joaquim Blume i Rocafort, cridant co signes com «tots som Carol, justícia per la Carol», «que la busquin», o d’altres adreçades a donar suport a la família, «no esteu sols».

La mare de Caroline del Valle, Isabel Movilla, va denunciar que «el mes passat va fer tres anys de la desaparició de Caroline i no s’està fent res per trobar-la». El jutjat que porta el cas l’ha reobert per última vegada, després d’haver estat arxivat. Si en 18 mesos, dels quals en queden 16, no es resol el cas, quedarà arxivat definitivament per falta de proves. Movilla estava emocionada per l’afluència de públic a la manifestació, «m’ha emocionat perquè en l’última manifestació, a Barcelona, si hi arribava, érem quinze persones». Una de les amigues de Del Valle, Silvia Meylán, va lamentar que «després de tres anys no ve ningú i no ens ajuden a trobar-la, no sabem res d’ella». Malgrat que asseguren que costa, «l’esperança sempre la tenim, no la perdrem fins que sapiguem alguna cosa del seu cos», afegeix Meylan.

A la manifestació hi van assistir familiars i amics de la jove i també alguns veïns de Sabadell. Per exemple, la sabadellenca Àngels Navas hi va participar perquè «jo tinc fills i no em puc imaginar una filla de 14 anys en aquest cas, que surt de festa amb uns suposats amics, i que arriben tots a casa seva menys ella». Per donar més visibilitat al cas, finalment la marxa va recórrer diferents carrers del sud com Goya, passeig d’Espronceda, Aribau i passeig del Comerç fins a tornar a l’estació de RENFE d’on havien sortit.

Comentaris
To Top