Publicitat
Diners

CaixaBank i Microsoft impulsen els Premis Wonnow pel talent femení

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, i Pilar López, presidenta de Microsoft
Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, i Pilar López, presidenta de Microsoft / CEDIDA

CaixaBank i Microsoft llancen els Premis WONNOW, una iniciativa que aposta pel talent i pretén impulsar la diversitat i la presència de dones en l’àmbit de la tecnologia i les ciències des de l’inici de la seva carrera professional. Es tracta d’un projecte transversal que pretén posar en valor l’esforç i el compromís de dones que aposten per aquestes carreres.

Les alumnes matriculades en l’últim curs de les carreres de les àrees de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques de les 84 universitats espanyoles podran presentar la seva candidatura per optar als premis. D’una banda, es lliurarà un guardó en metàl·lic a l’alumna amb millor expedient acadèmic, que rebrà una dotació econòmica de 10.000 euros. D’altra banda, es premiarà a 10 estudiants, que tindran accés a una beca remunerada per treballar a CaixaBank, entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar. Se’ls farà un contracte de 6 mesos en format de pràctiques amb possibilitat d’incorporació a l’empresa en finalitzar aquest termini.

A més, també es beneficiaran d’un programa de mentoring impartit per Microsoft, que oferirà assessorament sobre aspectes relacionats amb el desenvolupament de la seva carrera professional en la indústria tecnològica. El termini per presentar les candidatures està obert fins al 30 de juny i es pot fer a través del web d’aquests premis. Per seleccionar a les premiades, a més del seu expedient acadèmic, es valorarà la seva experiència personal. Les guardonades es donaran a conèixer durant setembre

Publicitat
Comentaris
To Top