CERDANYOLA

Els treballadors d’EBONE anuncien una manifestació el 5 de maig

Els treballadors en una de les concentracions anteriors
Els treballadors en una de les concentracions anteriors / CEDIDA

Els treballadors d’EBONE, empresa privada que gestiona l’equipament públic del Parc Esportiu Municipal (PEM) Guiera a Cerdanyola del Vallès, tornaran a manifestar-se per la situació que pateixen «a causa de la manca d’iniciativa de l’Ajuntament», segons denuncien en un comunicat del sindicat CCOO.

«Des de fa temps la representació legal dels treballadors i treballadores ha denunciat el mal estat de les instal·lacions», i aquest últim mes han «patit temperatures de fins a 30 graus a dins de les classes dirigides». «Això fa que a les classes d’alta intensitat s’arribi a temperatures de sensació encara més elevades. Hem passat de les múltiples goteres a patir temperatures infernals», comenten.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès es va comprometre a posar-hi remei abans de l’arribada de la calor, afirmen fonts sindicals. «Els abonats tant aquest any com els anteriors han mostrat el seu malestar amb les instal·lacions, temperatures, goteres, vestuaris, etc, però no s’hi posa remei», continuen.

La gran majoria dels treballadors hauran de retornar els propers mesos una part del seu salari degut a un error de càlcul per part de l’empresa EBONE. També els treballadors «han mostrat el seu malestar ja que va ser una proposta unilateral i nascuda per part d’EBONE», comenten, i «es veuen obligats a tornar aquests diners que en molts casos són quantitats elevades».

«La instal·lació pateix greus mancances, els treballadors viuen situacions inversemblants, no tenen confirmat quan podran gaudir de les vacances; els abonats desconeixen què passarà al mes d’agost si es tanca la installació per reformes; i es desconeix en quines condicions es podrà oferir el servei de campus d’estiu», conclouen des de CCOO al comunicat que enviat als mitjans

Comentaris
To Top