Ciutat

L’exposició més gran d’Europa de clicks torna a Fira Sabadell els dies 5 i 6 de maig

Sisena edició de l’exposició de clicks, l’any passat a la Fira de Sabadell
Sisena edició de l’exposició de clicks, l’any passat a la Fira de Sabadell / LLUÍS FRANCO

La Fira sobre el món dels ninots dels clicks de Playmobil torna a la ciutat per setè any consecutiu el 5 i 6 de maig al recinte de Fira Sabadell (Pl. de la Sardana, 7, Sabadell). Durant dos dies es podran veure multitud de clicks, una joguina de referència de moltes generacions que s’ha convertit en un objecte de col·leccionisme i un recurs freqüent en el món de la comunicació des de la seva aparició a la dècada dels 70 a Alemanya.

Amb el títol A Sabadell som Clicks, l’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i l’associació catalana Catclicks, amb la col·laboració del Parc de Bombers de Sabadell i l’Aeroclub Sabadell, presenten la mostra més gran realitzada a Europa sobre clicks. Aquesta Fira reuneix les condicions per posicionar-se com la més destacada per l’espai destinat a l’exposició i per les dimensions dels  diorames fets amb clicks que es representaran.

Les novetats

Com a novetat, es muntaran 15 diorames de mides  de grans dimensions que representen més de 300m2 de maquetes amb clicks. Les temàtiques d’aquests diorames giraran entorn a la saga Star Wars, el món dels samurais i es retrà homenatge a l’11 de setembre a Nova York, entre moltes altres.

Programa d’activitats

Amb la col·laboració del Parc de Bombers de Sabadell, qui vulgui podrà participar en les activitats organitzades per aquests professionals. En paral·lel, una vegada més es proposa l’activitat “Buscaclick”. Es lliurarà als visitants un full on hi ha representades una sèrie de figures de clicks que cal localitzar en els diferents diorames. Tothom que encerti accedirà a un sorteig de lots de Playmobil i es podrà participar en un sorteig d’un vol en avioneta per a tota la família gràcies a la col·laboració de l’Aeroclub Sabadell .

Altres activitats programades són l’espai de tallers infantils on es podran fer manualitats, pintar o gaudir de jocs gegants.

Totes aquestes activitats estaran dinamitzades pel grup de joves participants en el programa d’ocupació “Casa oficis d’atenció a la infància” de Promoció Econòmica de Sabadell SL. A més, les persones participants en els programes d’ocupació d’Agents de xarxes del Vapor Llonch han col·laborat en el disseny del cartell anunciador d’aquesta edició.

Concurs a Instagram

D’altra banda, s’obrirà el concurs a Instagram #ClicksSBD2018 i s’habilitarà un photocall amb clicks gegants. A més, hi haurà un espai de venda on es podran adquirir peces descatalogades, novetats que han aparegut al mercat alemany o que es poden trobar encara a qualsevol comerç. Un any més una part dels diners recaptats “A Sabadell som Clicks” es destinaran a finalitats solidàries de diversa índole.

Comentaris
To Top