Ciutat

El soterrament de les vies d’FGC a Can Feu entra en una nova fase

Un grup de periodistes i polítics visiten les obres a Can Feu
Un grup de periodistes i polítics visiten les obres a Can Feu / LLUÍS FRANCO

- Guillermo Altarriba -

Terra moguda, gent que s’afanya i una gran capsa de formigó, llesta per acollir el pas del tren. Aquest és l’aspecte que presenten els voltants de l’estació de Can Feu I Gràcia, cinc mesos després de l’inici de les obres per soterrar les vies. Tot i així, la fisonomia de l’àrea es troba a punt de fer un canvi radical.

«D’aquí tres mesos, tot el que és a fora hi serà a dins», resumia el director d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat, Xavier Flores. Divendres, durant una visita institucional a les obres -acompanyat per l’alcalde, Maties Serracant, i diversos representants veïnals-, Flores donava simbòlicament el tret de sortida a la nova fase de les obres: el soterrament de les vies d’FGC pròpiament dit.

Tres mesos de talls d’FGC

El directror d’Infraestructures de la Generalitat -organisme que ha posat els 19 milions d’euros que ha costat aquesta intervencióexplicava que les obres marxen segons el calendari previst. Tots els treballs previs -deia- ja s’han completat i, per tant, ara toca entrar a treballar a les vies.

Aquesta nova fase arrencarà realment la setmana vinent, però ja ha començat a afectar els ciutadans, en forma de talls de servei a la línia S2. Des d’ahir al vespre i fins diumenge no funcionarà el servei entre les estacions de Sant Cugar i Volpolleres -com a resultat de les obres per reduir el so al pas del tren-, però el tall gros arribarà a partir del dilluns 25 de juny.

D’aquest dia fins al 10 de setembre, el servei quedarà interromput entre Sant Quirze i Can Feu I Gràcia. A més, com a part de l’operació de manteniment de les vies, entre el 13 d’agost i el 2 de setembre, el tall arribarà també fins a Bellaterra. Durant aquest periode s’habilitaran fins a set busos llançadera entre les estacions afectades. Aquests donaran servei -segons les xifres aportades per Floresa un volum de passatgers que els primers dies -i durant les hores punta- pot arribar al 1.000 persones.

Una nova rambla

Al setembre, un cop aquest tram de 375 metres sigui sota terra, es farà visible una superfície que es convertirà en un nou espai per a la ciutadania. «És la oportunitat de transformar el barri i de recuperar els voltants del castell de Can Feu», celebrava Serracant, per a qui aquesta zona és un dels punts d’entrada del verd cap a la ciutat.

La intenció del govern és que, un cop es retirin els operaris de la Generalitat -a la primavera del 2019-, comenci un concurs d’idees públic per veure com serà el nou espai, a l’estil de com es planteja per al Parc del Nord. El jurat d’aquest estarà integrat també per representants dels veïns. Segons va avançar Serracant, aquest projecte d’urbanització seria finançat amb fons europeus.

El 2n Tinent d’Alcalde i Portaveu de Projectes Estratègics, Juli Fernández, va insistir en la velocitat que volen imprimir a aquest projecte. «La idea -afegí- és fer un passeig que els veins gaudeixin, i que les ob- res estiguin en marxa a finals del 2019».

Fernàndez va voler destacar que aquesta zona de Sabadell es pot convertir en un lloc molt sucós per a les empreses -degut a la seva proximitat amb Barcelona, només 35 minuts- i molt atractiu per als viandants.

La nova organització de l’àrea ja ha començat a aixecar interès entre els ciutadans de la zona. Fa un mes, l’Agrupació de Veïns de Gràcia demanava via instància que aquest nou passeig portès el nom de l’ex alcalde Antoni Farrés.

Tot això, en definitiva, apropa el soterrament de les vies a la seva materialització, una reclamació veïnal llargament lluitada. A peu d’obra, doncs, l’alcalde es mostrava visiblement il·lusionat: «això ja no és només un render en 3D, això és real»

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top