Publicitat
Vallès

Buch alerta que la campanya d'incendis podria complicar-se a mitjan d'estiu

Teresa Jordà i Miquel Buch, aquest matí. Foto: ACN.
Teresa Jordà i Miquel Buch, aquest matí. Foto: ACN.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, alerta que la campanya d'incendis forestals d'aquest 2018 podria endurir-se a mitjan o finals d'estiu. Tot i que pot semblar que la temporada es presenta més tranquil·la gràcies a les pluges registrades durant l'hivern i la primavera, el conseller adverteix que aquestes precipitacions han donat lloc a nova vegetació que està creixent i en breu esdevindrà combustible disponible per cremar. Per tot plegat ha demanat "no abaixar la guàrdia" i extremar les precaucions en una nova campanya que preveu "complicada". Buch ha fet aquestes valoracions en la presentació dels recursos personals i materials de què disposa el departament per fer front als incendis d'aquest 2018. Entre d'altres comptarà amb 37 mitjans aeris, s'obriran diversos parcs d'estiu, punts de guaita i columnes mòbils i s'incorporaran als parcs de bombers 850 nous guaites, ajudants d'ofici forestal, tècnics de sales de control, infermers i operadors de vol, entre d'altres.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top