Ciutat

Així serà el servei substitutori d'FGC de Sant Joan a la Diada

Un tren d'FGC a Can Feu - Gràcia. Foto: Lluís Franco.

Tota la informació del servei substitutori d'FGC amb autobús

Un tren d'FGC a Can Feu - Gràcia. Foto: Lluís Franco.

A partir del dia 25 de juny s'interromprà el servei de trens entre Sant Quirze i Can Feu - Gràcia per completar les obres del soterrament a Sabadell. Mentre duri el tall del servei, fins al 10 de setembre, FGC habilitarà un servei de bus substitutori que enllaçarà les dues estacions. Ferrocarrils ha contractat el servei a la TUS, que posarà a disposició dels usuaris fins a 8 autobusos; cinc dels quals són dels que han arribat més recentment a les cotxeres i encara no lluiran els colors de la ciutat, segons fonts de l'empresa.

Sense freqüència exacte

Els busos no tindran una freqüència de pas concreta, ja que segons ha explicat FGC, la intenció és que cada cop que un tren arribi a Sant Quirze per una banda, i a Can Feu - Gràcia per l'altra, tots els passatgers del tren puguin agafar l'autobús. Per accedir al bus només caldrà el mateix bitllet o abonament del tren. S'hi podran pujar bicicletes i cadires de rodes, alguns aspectes que podrien fer anar més o menys ràpida la sortida del bus. La quantitat d'autobusos que es posaran a disposició per cobrir el servei "s'ajustarà a la demanda", expliquen fonts d'FGC, perquè a les hores punta n'hi haurà 8 i en la resta d'hores de 3 a 5.

Mapa del recorregut de bus substitutori. Foto: TUS.

Mapa del recorregut de bus substitutori. Foto: TUS.

Trobar l'autobús llançadora serà fàcil, asseguren des d'FGC i la TUS, que apunten que a les estacions se senyalitzarà la parada exacte de l'autobús. A Can Feu - Gràcia la parada serà a la cantonada de la plaça d'Anselm Clavé amb la carretera de Molins de Rei (davant el pàrquing d'FGC), mentre que a Sant Quirze el bus pararà darrere l'Alcampo.

A Sabadell, metro

Mentre durin les obres els trens seguiran circulant entre les estacions Can Feu - Gràcia i Parc del Nord a mode de metro. En aquest enllaç es poden consultar les freqüències de pas, que seran diferents en funció de l'hora.  Cal tenir en compte que els horaris no seran els mateixos entre els feiners del 25 de juny i el 10 d'agost i del 27 d'agost al 10 de setembre, ni els que van del 13 al 24 d'agost així com els caps de setmana.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top