Ciutat

Gràfics: més d’un any d’espera per a una visita al Parc Taulí

Com d’un extrem a l’altre d’un camp de futbol: és el que ocuparien els pacients que esperen una consulta d’Urologia al Parc Taulí. Les llistes d’espera de l’Hospital de Sabadell, una de set potes del consorci sanitari, són considerablement superiors a la mitjana dels centres hospitalaris catalans. És el que s’extreu de les dades de CatSalut a què ha accedit Diari de Sabadell, que desvelen que el temps d’espera a l’hospital sabadellenc el mes de maig duplicava o triplicava la mitjana del país en termes de dies per a ser atès.

Els punts negres assenyalen directament a les cites per a Urologia, Traumatologia i Cirurgia General. De fet, d’onze àrees, el públic del Taulí només millora el temps d’espera català en dues operacions: ginecologia i dermatologia. Totes les dades, també les d’operacions quirúrgiques, tot seguit.

Comentaris
To Top