Vallès

El Consell Comarcal ofereix ajuda a les empreses vallesanes per contractar persones a l’atur

Un treballador a una planta industrial / ACN

El Servei d’Ocupació de Catalunya subvencionarà amb un màxim de 4.200 euros -equivalent al salari mínim interprofessional per la jornada completa o la part proporcional de la jornada parcial realitzada- els contractes subscrits en el marc del programa Fem Ocupació per a Joves, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Aquest organisme ha fet una crida a les empreses de la comarca que vulguin incorporar a persones d’entre 18 i 29 anys que es trobin a l’atur, oferint aquesta ajuda com a incentiu. Els contractes acollits a aquest pla -informen des del Consell Comarcal- han de ser, com a mínim, de sis mesos i han d’incloure una formació d’entre 90 i 150 hores per al treballador.

Un segon programa –Fem Ocupació 30 Plus- precisa contractar persones aturades de més de 30 anys. En aquest cas, el SOC subvencionarà un màxim d’uns 6.300 euros i el treballador realitzarà una formació d’entre 60 i 150 hores.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top