Ciutat

Les notes de la Selectivitat ja es poden consultar a Internet

Alumnes, concentrats, comencen a fer un examen de la selectivitat el passat 13 de juny / ÓSCAR ESPINOSA

Comença la voràgine. Els 33.895 estudiants que aquest curs s'han presentat a les PAU (Proves d'Accès a la Universitat), ja poden consultar les seves notes de la Selectivitat. El Departament d'Universitats i Recerca, depenent de la Conselleria d'Empresa i Coneixement, les ha penjat aquest dimecres al matí al seu web. Un total de 673 sabadellencs correran avui a consultar els resultats dels examens que van fer entre els dies 12 i 14 d'aquest mes de juny.

En el moment de la consulta dels resultats, els alumnes podran descarregar-se un document personal acreditatiu de les seves qualificacions dotat amb un codi segur de verificació. Es consideraran aptes els alumnes que obtinguin un mínim d'un cinc de mitjana entre la nota de Batxillerat (que té un valor del 60%) i els resultats obtinguts a la fase general de la Selectivitat, que té un valor del 40%, sempre que en aquesta darrera s'hagi superat el 4.

Publicitat

Des d'aquest dimecres 27 i fins el proper divendres 29 de juny, si l'alumne no està d'acord amb la puntuació en una o diverses matèries, podrà demanar una revisió dels exàmens que consideri que no han estat ben avaluats. Els estudiants que obtinguin una qualificació superior o igual a 9, rebran una distinció de la Generalitat de Catalunya el proper 20 de juliol. El departament publicarà aquest dijous les millors notes de Catalunya i de les quatre províncies.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top