Publicitat
Ciutat

Serracant dibuixa una Sabadell projectada al món

Mirant cap a fora, la prioritat per a l’Ajuntament és crear un pla estratègic i un relat de la ciutat que traspassi les fronteres municipals. Així ho ha expressat l’alcalde, Maties Serracant, durant la presentació del Pla Estratègic de Relacions i Projecció Internacional de Sabadell.

Serracant -segons recull Radio Sabadell- ha explicat que a la ciutat hi ha fins a 27 entitats i associacions amb presència internacional, de diversos àmbits. Per a millorar les relacions exteriors i la imatge de Sabadell a fora, l’alcalde ha apuntat tres objectius:

  1. “Visibilitzar i potenciar -ha dit- la xarxa internacional, millorant el coneixement i reconeixement de Sabadell a l’exterior, treballant les infraestructures urbanes i definint una estratègia per captar talent i inversions”.
  2. Posicionar la ciutat a l’exterior participant de les polítiques europees i de cooperació internacional.
  3. Accions dins el govern municipal, com -per exemple- la creació d'una oficina "que faci seguiment legislatiu de les polítiques europees que puguin tenir incidència en temes clau" o la insistència en que la línia R4 de Rodalies arribi directament a l’aeroport.
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top