Ciutat

Els tres debats que encendran el ple de juny

L'ocupació del consistori per part de membres del CDR / LLUÍS FRANCO

El ple de juny se celebra avui a l’Ajuntament de Sabadell a partir de les cinc de la tarda. La sessió plenària que es preveu llarga comptarà amb tres debats intensos:

Plaça o carrer 1 d’octubre

La proposta per dedicar un carrer o plaça a la gent que va fer possible l’1 d’octubre. Es tracta d’una moció que presenta el grup municipal d’ERC i La Crida, que el ple de maig es va postposar davant la impossibilitat de disposar dels vots necessaris per ser aprovada.

Cal recordar que sense el suport dels companys de govern, Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell, els proposants necessiten el suport de CiU i dels dos regidors no adscrits. Precisament, Guanyem Sabadell torna a presentar una proposta per posar el nom de plaça de la Defensa dels Drets Civils a un espai de la ciutat.

Ocupació de l’Ajuntament

L’ocupació de l’Ajuntament per part dels Comitès de Defensa de la República (CDR) també encendrà el debat aquesta tarda. El grup municipal del PSC demanarà explicacions sobre aquest incident i el grup municipal de Ciutadans demana que es condemni l’ocupació.

SMATSA

El conflicte entre l’Ajuntament i l’empresa encarregada de la neteja viària a la ciutat ha pujat de to en les darreres setmanes amb amenaces encruades. El grup municipal del PSC presentarà una moció per demanar que s’aturi qualsevol canvi en el contracte amb SMATSA.

Comentaris
To Top